Kommunalvalg 2021 / David Chistensen
 
Mit CV

Projektleder, BOFA
Ekstern lektor, Aalborg Universitet

Tidligere
Adjunkt og Lektor ved erhvervsakademiet Cphbusiness
Projektleder ved Access2innovation
Videnskabelig Assistent og Ph.d.-stipendiat ved Aalborg Universitet

Uddannelser
Ph.d. ved det Tekniske Fakultet for IT og Design (Aalborg Universitet)
Civilingeniør, Plan & Miljø (Aalborg Universitet)
Cand.soc., Udviklingsstudier og Internationale Forhold (Aalborg Universitet)
Jeg er opstillet som kandidat til kommunalbestyrelsen for de Radikale Venstre på Bornholm, hvortil jeg flyttede i 2019 med min lille familie - min bedre halvdel Therese samt Frederik på snart 9 år. Vi bor i Østermarie i et lille hus med vores nyerhvervede katte, Sally og Ray.

Det er et privilegium at arbejde med Bornholms grønne omstilling. Som projektleder på BOFA - Bornholms Affaldsbehandling - sidder jeg i maskinrummet når det gælder Bornholms ambitiøse vision om at stå uden affald i 2032. Det er spændende! Det giver også et insider-blik i, at området til stadighed skal prioriteres højt politisk. Det kræver åbenhed, mod, samarbejde og innovation, hvor jeg til enhver tid vil løfte fanen højt med faglighed og handlevilje.

Det som også står mig nært, er skole- og handicapområdet. I vores familie har vi valgt at være åbne omkring, at vi med Frederik har et fantastisk barn der tilfældigvis har autismespektrumforstyrrelse. Sådanne mennesker kan bidrage med et helt unikt verdensforståelse og kreativitet, men det er desværre ikke altid, at samfundet er indrettet til at udvise forståelse. Vi har derfor udgivet en børnebog-serie, "From the Island to the World" der gør op med autisme-myter og som i øvrigt profilerer Bornholm markant. Jeg vil gerne bakke oplysningsarbejdet med politisk handling, der støtter bedst op de sårbare på Bornholm. 
Webmaster  | nieb@privat.dk