Kommunalvalg 2021 / João A.B.R. Møller
Mit CV

Jeg er bornholmer af hjertet. Selvom jeg er født og opvokset i Brasilien og flyttet til Danmark for at tage min uddannelse, er det først i Vestermarie min kone, børn og jeg føler os hjemme. Jeg behøver ikke fortælle bornholmere, hvor fantastisk vores ø er, men puha, sikke et sted. Bornholm er ikke bare fuld af smuk natur og dejlige mennesker, men her er også smukke visioner for en bæredygtig fremtid. Det er på grund af de visioner af en ø som passer på deres mennesker, naturen og har en voksende økonomi, at jeg startede min firma, Bornholm & Bæredygtighed. På den måde kan jeg arbejde hver dag med unge ildsjæle for at virkeliggøre disse drømme og gøre Bornholm til den bæredygtig ø den fortjener at være.
 
 
Mærkesager

1 - Bæredygtig undervisning - "SDG fra ABC til PhD"
Man burde ikke tage en diplomuddannelse på en teknisk universitet, eller en kandidat i bæredygtighed som mig for at kende verdensmålene (SDG) og vide, hvordan man kan gøre en forskel i verden. Jeg står for, at børn og unge mennesker burde få viden om verdens udfordringer og bruge deres fantastiske kreativitet og innovation til at vise veje, som andre måske ikke ville kunne se selv.
 
2 - Forbedring på handicapområdet
Kommuner kan meget, men det er vigtigt, at der er de bedste mulighed for passe på dem, som har bruge for mest hjælp. Jeg står for, at vi skal få ressourcer fra Region Hovedstaden til at hjælpe de fysiske og psykiske udfordringer, vi har i vores kommune. Jeg vil ikke have, at folk bliver nødt til at flytte herfra, fordi de mangler hjælp og støtte, tværtimod.
 
3 - Spise mere økologiske og lokalt
I 2020 blev Økobornholm til en realitet efter de har solgt aktier for 3,5 mio kr. Det viser, at derv er et ønske om et lokalt, bæredygtigt og økologisk varerproduktion. Jeg vil gøre det nemmere og mere attraktive at producere grønt.
 
4 - Social udsatte børn - Børn skal være børn
Børn er vores fremtid. De skal mærke, at de bliver passet på og holdt af. Hvis de er udsatte skal de have et sted at være, føle sig trygge og ikke mindst have en, de kan føle sig trygge ved at snakke med. Investering i vores børns fremtid er en investering i vores samfund. Som far til tre fantastiske drenge tænker jeg hver dag på, hvor meget jeg ønsker et fantastisk liv for dem.

 

 
Webmaster  | nieb@privat.dk