EU-møde med Morten Helveg
 
 
Landsmøde 2017
Bente, Flemming og Anne deltog i landsmødet i nyborg 16-17.9.2017.
To meget spændende og intensive dage m 600 deltagere.
Landformand og politisk leder holdt begge rigtig gode taler.
Bitten Schjødt Kjær blev med overvældende flertal valgt som næstformand. En næstformand, der vil græsrødderne i provinsen. Bestemt et godt valg.
 
 
Klimaforandringerne
Det Radikale Venstre er et grønt parti, som lokalt, nationalt og internationalt forholder sig til de voldsomme ændringer menneskeheden og kloden trues af i form af global opvarmning. Det MÅ vi alle tage alvorligt, og derfor er det fx uomgængeligt at arbejde for et grønt og energimæssigt bæredygtigt Bornholm.

Hvis man vil læse et videnskabelig og etisk troværdig fremstilling af, hvad de yderste konsekvenser vil være, hvis vi ikke nu og her tager det lange lys på og handler ansvarligt og målbevidst, så kan man læse her fra New York Magazine. (Artiklen er annoteret, dvs. at man kan klikke på de gule markeringer og læse mere videnskabelige kilder og henvisninger i øvrigt.]
 
 
 
 
 
LYTTE-diskussionsarrangemen om FOLKESKOLEN på Bornholm.
 
 
Politikerne lytter til skolefolkene.
 
Danmarks Lærerforening, Skolelederne, BUPL og SL er inviteret, men alle med interesse for en styrkelse af folkeskolen på Bornholm er velkomne.

Det Radikale Venstre Bornholm
tilmeld gerne på bente.johansen@brk.dk
 
 
Komunernes Landsforeningsmøde Ålborg 2017
Bornholms Radikale Venstre var naturligvis også repræsenteret på det store møde i Ålborg. Billedet er fra RV's gruppemøde og det er Bente, der har taget det.
 
 
Uddanelsesdag RV Sjællands storkreds.
Flemming og Anne West deltog den 11. februar i uddannelsesdag i Køge med Sjællands Storkreds. En meget udbytterig dag med oplæg af Zenia Stampe, gode diskussioner og god snak med radikale fra Sjælland og Lolland-Falster.
Der er planlagt opfølgende uddannelsesdage, og deltagelse kan stærkt anbefales.
 
 
 
 
 
 
 
 
Folkemødemiddag i det radikale telt:
 
Medlemmer inviteres hermed til at deltage i folkemøde-middag i det radikale telt lørdag den 18. juni kl. 19.15 sammen med andre tilstedeværende radikale.

Menu: Frikadeller, kold kartoffelsalat, tærter og most/øl fra Svaneke. Pris 100 kr.

Tilmelding til Flemming West senest tirsdag den 14. juni.
 
 
Grundlovsmødet Christianhøjkroen 2016
 
 
Formand Flemming West byder velkommen til det velbesøgte grundlovsmøde, hvor der måtte sættes ekstra bord til for at de fremmødte kunne være der.
 
Michael Ramgil fra Dansk Røde Kors fortalte indsigtsfuldt og spændende om asylansøgerne i centrene på Bornholm. Både overgribende om de nationale procedurer og ikke mindst konkret om hverdagen på vore centre her på øen.  Og han svarede beredvilligt og præcist på de mange spørgsmål.
 
En fin dag i solen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Flemming og Helveg i Bruxelles
 
 
Hele gruppen i Bruxelles
Webmaster  | nieb@privat.dk